header

cup1

fb like

T3M4N J!H4D

Sunday, September 25, 2011

apa makNa disebalik posing bajet kiut aNda???







1. Mulut Muncung ( Duck Face )

.okeh , ini research paling senang , korang google je apa maksud mulut muncung , dan satu jawapan jer yang akan ada iaitu CamWhore.

.apa makna dia ? kamus kamus kamus cam = Kamera , whore = Sundal , so gabung ?????

.rasanya dah cukup ramai orang buat entry pasal Duck Face nie ~




2. Jelir Lidah

.ok , pasal jelir lidah nie , dah cukup ramai dah orang buat haaa , sampai ada orang cakap “aku meluat tengok perempuan terjelir-jelir lidah” (not me) , ye laa , sebab mostly yang suka buat macam tu sapa ? Perempuan Melayu , dan tak ke perempuan melayu terkenal dengan lemah-lembut dan sopan-santun ? entah laa , korang fikir-fikir laa sendiri ~







dan POSING PALING MAUT DAN PALING LUCAH




3. Peace ( V ) + Lidah Terjelir

.maybe tak ramai lagi yang tahu pasal nie dan mas dah bertanya pada kaum wanita sendiri apa maksud V + Lidah terjelir nie dan entah korang perasan ke tidak sebab budak-budak perempuan la nie buat posing macamnie laa kan selalu , tak percaya , tengok friend dekat Facebook.

.apa maksud dia :

.V nie lebih ditujukan pada kemaluan perempuan atau lebih dikenali sebagai V-Zone / Miss V.

.so , bila kita gabungkan kedua-dua : V+LIDAH = JILAT KEMALUAN WANITA..soorry to say..

sebar2kanlah dan share untuk kbaikan..

___kLik siNi untuk gambar kiut miut mereka__
suMber:~ http://masahmadsafwan.com

3 comments:

  1. To Find All Types Of Images,Wallpapers,Photos and much more... in Wide Screen.
    Just Visit 2 My Blog

    http://imagezhouse.blogspot.com/

    ~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

    Online Captcha Work Free Registration
    Now Register yourself for free with Perfect Money Account Number
    And Start your work And Get Your Payment in your own account.
    Download Software For Free...
    Use Our Software By Using Our Invitation Code
    Just Visit...

    http://captcha4onlinework.blogspot.com/

    ~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

    Funny Poon | Largest Collection of Latest Funny Pictures, Funny Images, Funny Photos, Funny Jokes

    And Cartoon Plus Bizarre Pics Around The World.
    Just Visit 2 My Blog

    http://funnypoon.blogspot.com/

    ~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

    Free Online Work At Home
    Here's Everything You Need to Know About Online Working At Home, Including Where to Find Work At Home Job Listings,
    The Best Sites For Finding Work At Home Jobs And How to Avoid Work From Home Scams.

    http://SooperOnlinejobs.blogspot.com/ .

    ReplyDelete